Forårs ophold på Sostrup kloster

Har du brug for stilhed, fordybelse og ro? På dette ophold vil vi med en kombination af korte samtaleudvekslinger, meditationer, kropslige øvelser, natur, sanselighed og perioder med stilhed, understøtte muligheden for, at du som deltager kommer i kontakt med din sagte indre stemme.

Over weekenden vil vi arbejde med temaerne:

  1. Undgåelse vs fokus på det ønskede mål (utålmodighed/uro)
  2. Lyst vs. Fornuft
  3. Tvivl vs. Indre vished (herunder grænsesætning)
  4. Taknemmelighed - hjerte (hjertelighed til selv og andre)

Sostrup kloster ligger ved Djurslands Nordkyst, med masser af natur, lys, luft og ro. Du overnatter i en klostercelle – et enkeltværelse med eget bad og toilet indrettet i nordisk stil. Måltiderne består af skøn mad lavet med kærlighed og fokus på kvalitet samt brug af årstidens råvarer. Vi benytter klosterets fantastiske rammer og særlige stemning til at understøtte roen og fordybelsen.

Opholdet er rettet mod indre arbejde, frem for på samtaleterapi. Det anbefales derfor, at man har samtaleterapeutisk erfaring andetsteds fra. Vi gør opmærksom på, at man skal være i rimelig psykisk balance samt at man selv har ansvar for eventuelle reaktioner der måtte opstå.

Praktisk:

Hvor: Sostrup slot&Kloster, Maria Hjerte Engen 1, Gjerrild, 8500 Grenå. Se mere på www.sostrup.org

Hvornår:  05.05.23 kl 15.30 – 07.05.23 kl 15.00. Det er ikke muligt at forlade opholdet undervejs, og vende tilbage, ligesom vi anbefaler at man slukker mobiltelefon og computer under opholdet. Du kan videregive nedenstående tlf. nr. til dine nærmeste, for kontakt i nødstilfælde. Dette telefonnummer vil være åbent hele weekenden.

Pris: 4500kr/person for hele forløbet. Early bird hvis du bestiller inden 01.02.23: 4300kr/person.

Spørgsmål og tilmelding via mail: psykologcc@outlook.dk, eller besked på tlf. svarer: 60784443. Mere detaljeret program udleveres efter tilmelding.

På gensyn!

Pia og Cathrine