Om os og Rechria


Vi kommer hver især med egne kompetencer og erfaringer:

Cathrine Christensen..

..er psykolog, tidligere ufrivilligt barnløs og nu mor til 2 adopterede børn. Krisen omkring barnløshed, samt den efterfølgende opgave med at tage hånd om 2 børn med tidlige traumer har været lærerige. Krisen førte til en bevidsthed om hvad sindet kan, med mindfulness og meditation. Men også til en indsigt i, hvor svært det er at være menneske, hvis man mister eller ikke har sin grundlæggende intuition og retningssans. Cathrine har arbejdet med unge med rusmiddelproblematikker, som ofte havde mange traumer, både relationelle og enkeltstående, med sig. Arbejdet og den personlig erfaring med med traumerreaktioner, har tydeliggjort hvor meget vores oplevelser sidder i kroppen og i nervesystemet, og at det kræver en mere helhedsorienteret tilgang at komme i kontakt med.

Pia Recke..

..har en kropsterapeutisk uddannelse og lægeuddannelse inden hun blev psykolog. Psykolog faget kom til efter at have mistet sin 9 årige søn ved en ulykke på legepladsen i skolen, og lægefaget kom i baggrunden herefter. Det har især været når oplevelser omkring krop, sanser, intuition har været i fokus at den indre visdom og sandhedsfølelse er kommet til udtryk. En sammenhæng omkring en helhed, som jeg måske teoretisk godt vidste, men som årene går bliver det mere og mere oprigtigt at sproget reducerer, det er umuligt at beskrive præcist med ord, det vi som mennesker rent sansemæssigt, kropsligt og intuitivt kan opleve.

Vi..

..arbejder med udgangspunkt i, at vi alle har en indre ubevidst visdom omkring hvad der er godt for vores organiske udvikling – en udvikling der ikke sker pludselig – men en udvikling der sker som når du planter et frø og planten vokser op, du ser ikke de små bevægelser, men hvis du ser tilbage til frøet kan du se der er sket ændringer – helt organisk – det sker af sig selv bare det får næring. 

Vores samlede oplevelser har gjort at vi har skabt Rechria, et Center for organiske udviklingsforløb. Vi arbejder bedst når vi gør det sammen. I vores center hvor det organiske, helhedsorienterede menneskesyn er udgangspunktet for vores arbejde. Hvor der er tid til at frø kan spire, hvor processer ikke forceres, men hvor der skabes rum og mulighed for organisk udvikling. Hvor vi arbejder med at give frøet næring.